Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Update activiteiten corona 

Update: De Droomspeelbus gaat naar buiten! 

 

Vanaf maandag 15 maart gaan alle naschoolse sport- en spelactiviteiten van de Droomspeelbus door in aangepaste vorm. Helaas mogen wij nog geen gebruik maken van de binnen faciliteiten. Dat betekent dat wij alle naschoolse lessen verplaatsen naar BUITEN. De lessen vinden plaats bij het dichtsbijzijnde schoolplein of grasveld waar de les normaal gesproken plaats zou vinden. De meester of juf zorgt ervoor dat hij/zij duidelijk zichtbaar is zodat iedereen mee kan doen. 

Alleen bij extreem weer zal de les niet doorgaan. Wanneer dit het geval is zal het gecommuniceerd worden via Facebook. Bij een beetje regen gaat de les dus gewoon door. Kleed je daarom goed aan. 

 

Omdat de binnen faciliteiten nog steeds gesloten zijn is peuter- en kleutergym helaas nog niet mogelijk. Zodra wij weer veilig gebruiken mogen maken van de faciliteiten zullen de lessen zo snel mogelijk weer worden opgestart. Nog even geduld dus .. 

 

Ben jij ook benieuwd geworden waar De Droomspeelbus allemaal staat? Ga op deze website naar ons programma en bekijk per dag waar De Droomspeelbus te vinden is. De rood gemarkeerde lessen gaan voorlopig nog even niet door. Iets leuks gevonden? Kom dan lekker buiten spelen smiley

 

 

Droomspeelbus hard geraakt door brand 

 

De Droomspeelbus is afgelopen weekend hard geraakt: 2 van de 4 busjes zijn verwoest door brand. Ook het sport- en spelmateriaal in de busjes was niet meer te redden. De politie doet op dit moment sporenonderzoek naar de oorzaak.

 

Collega’s zijn volop aan het werk om te kijken hoe zo veel mogelijk activiteiten de komende weken door kunnen gaan. Belangrijk voor alle kinderen om in deze tijd in beweging te blijven. Het ziet er naar uit dat dit gaat lukken!

 

Hartverwarmende reacties
Via de sociale media krijgen we hartverwarmende berichten en denken veel Almeerders mee over oplossingen. Het is fijn om te merken dat De Droomspeelbus zo’n belangrijke rol speelt in de Almeerse samenleving!

Privacyverklaring
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere