Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Update activiteiten corona 

De Droomspeelbus gaat naar buiten! 

 

Helaas zijn de corona maatregelen weer strenger geworden en zijn alle basisscholen tot in ieder geval 17 januari gesloten. Dat betekent helaas ook dat niet alle activiteiten van De Droomspeelbus kunnen doorgaan.  Alle lessen (peuter- en kleuter en naschoolse) die plaatsvinden in de gymzaal gaan vanaf vandaag (04-01-2021) niet door! 

 

Wel is De Droomspeelbus de aankomende twee weken te vinden op verschillende buiten locaties. Beide Schatkist locaties zijn geopend en ook op verschillende schoolpleinen staan wij met leuk sport- en spel materiaal. 

 

Ben jij ook benieuwd geworden waar De Droomspeelbus allemaal staat? Ga op deze website naar ons programma en bekijk per dag waar De Droomspeelbus te vinden is. De rood gemarkeerde lessen gaan voorlopig nog even niet door. Iets leuks gevonden? Kom dan lekker buiten spelen (natuurlijk wel pas wanneer je klaar bent met het digitale huiswerk smiley

 

 

Droomspeelbus hard geraakt door brand 

 

De Droomspeelbus is afgelopen weekend hard geraakt: 2 van de 4 busjes zijn verwoest door brand. Ook het sport- en spelmateriaal in de busjes was niet meer te redden. De politie doet op dit moment sporenonderzoek naar de oorzaak.

 

Collega’s zijn volop aan het werk om te kijken hoe zo veel mogelijk activiteiten de komende weken door kunnen gaan. Belangrijk voor alle kinderen om in deze tijd in beweging te blijven. Het ziet er naar uit dat dit gaat lukken!

 

Hartverwarmende reacties
Via de sociale media krijgen we hartverwarmende berichten en denken veel Almeerders mee over oplossingen. Het is fijn om te merken dat De Droomspeelbus zo’n belangrijke rol speelt in de Almeerse samenleving!

Privacyverklaring
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere