Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Evenementen

In schoolvakanties óf op school

 

Schoolvakanties

Tijdens de schoolvakanties is De Droomspeelbus actief in heel Almere. In samenwerking met buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen en kinderopbouwwerkers van De Schoor organiseert  De Droomspeelbus hele vette vakantieactiviteiten. De vakantieactiviteiten zijn afhankelijk van de periode en het seizoen. In de zomervakantie doet de Droomspeelbus veel met water- en buitensporten. Kanoën, de buikglijbaan, een bootcamp en pijl- en boogschieten zijn dan populaire activiteiten. In de winter is De Droomspeelbus veelal te vinden in sporthallen met activiteiten zoals: lasergamen, dansen en trefballen. Maar ook de feestdagen slaat de Droomspeelbus niet over. In samenwerking met Jeugdland Almere Buiten organiseert de Droomspeelbus ieder jaar het Pepernotendorp. Het Pepernotendorp is het leukste outdoor Sint- en Piet evenement van Almere, met o.a. ieder jaar de slaapkamer van Sinterklaas en de Pieten obstakelrun. De Nationale buitenspeeldag en de Koningsspelen zijn voor de Droomspeelbus ook feestdagen. In samenwerking met de vakleerkrachten van de basisscholen en directe collega’s van de Schoor zijn dit ieder jaar weer hele sportieve dagen. Ook organiseert de Droomspeelbus ieder jaar De Kidscup, het leukste zaalvoetbaltoernooi voor kinderen in Almere.

Voor het actuele aanbod van De Droomspeelbus tijdens de vakanties kunt u kijken op de vakantieflyer. De vakantieflyer van De Droomspeelbus wordt twee weken voor iedere vakantie gepubliceerd op de website, Facebook en Instagram van De Droomspeelbus. Voor updates en wijzigingen van vakantieactiviteiten wordt aangeraden om Facebook en Instagram in de gaten te houden.

 

Droomspeelbus op school

De Droomspeelbus is ook te boeken voor activiteiten en evenementen op school. Wilt u op school bijvoorbeeld een keertje lasergamen of pijl- en boogschieten? Of moet de Droomspeelbus langskomen zodat de kinderen hun dansmoves kunnen oefenen op de dansmatten? Het kan allemaal! Vul het contactformulier in op de contactpagina en De Droomspeelbus neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere