Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Update activiteiten corona 

De scholen zijn weer begonnen: tijd voor De Droomspeelbus! 

 

Vanaf maandag 30 augustus gaat de Droomspeelbus weer van start. Na een hele lange periode mogen wij eindelijk weer overal sporten met alle peuters- en kleuters, ouders en fantieke kinderen uit Almere. Dat betekent dat je na schooltijd, tijdens de pauze of samen met jouw peuter kan meedoen met alle activiteiten. 

 

Het programma van de Droomspeelbus is in de tussentijd aangepast. Wil jij weten op welke locaties wij staan? Klik dan op programma en kies de dag uit waarop jij lekker wilt sporten en bewegen. Zo zie je makkelijk hoe laat en waar wij iedere dag staan.

 

Wij hebben er zin in laugh

Tot snel bij een van onze activiteiten.  

 

Team Droomspeelbus 

 

 

 

Droomspeelbus hard geraakt door brand 

 

De Droomspeelbus is afgelopen weekend hard geraakt: 2 van de 4 busjes zijn verwoest door brand. Ook het sport- en spelmateriaal in de busjes was niet meer te redden. De politie doet op dit moment sporenonderzoek naar de oorzaak.

 

Collega’s zijn volop aan het werk om te kijken hoe zo veel mogelijk activiteiten de komende weken door kunnen gaan. Belangrijk voor alle kinderen om in deze tijd in beweging te blijven. Het ziet er naar uit dat dit gaat lukken!

 

Hartverwarmende reacties
Via de sociale media krijgen we hartverwarmende berichten en denken veel Almeerders mee over oplossingen. Het is fijn om te merken dat De Droomspeelbus zo’n belangrijke rol speelt in de Almeerse samenleving!

Privacyverklaring
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere