Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Update activiteiten aanbod  

Yes! Wij kunnen weer binnen sporten laugh

 

Afgelopen vrijdag kwam het nieuws waar we allemaal op zaten te wachten: de binnensportlocaties zijn weer open (!!) Dat betekent dat heel erg veel van onze activiteiten weer door kunnen gaan. Vanaf aanstaande maandag (24-01) geldt het volgende: 

 

- Erik en Emy (peutergym) gaat op de meeste locaties weer van start. De locaties waar wij nog geen gebruik kunnen maken van de gymzaal staan rood gemarkeerd in ons activiteitenprogramma. 

Het dragen van een mondkapje is verplicht voor alle ouders. Net zoals onderling 1.5m afstand houden. Ook vragen wij iedereen om zoveel mogelijk met één ouder te komen. Dit om een overvolle gymzaal te voorkomen. 

 

- De naschoolse activiteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen ook weer doorgaan. Op de meeste plekken kunnen wij weer lekker binnen sporten. Maar op sommige locaties is dat nog niet gewenst. Daar gaat de activiteit wel door maar dan buiten op het schoolplein. 

 

Wij hopen iedereen snel weer te zien tijdens een van onze activiteiten. 

 

Team Droomspeelbus 

 

 

 

Droomspeelbus hard geraakt door brand 

 

De Droomspeelbus is afgelopen weekend hard geraakt: 2 van de 4 busjes zijn verwoest door brand. Ook het sport- en spelmateriaal in de busjes was niet meer te redden. De politie doet op dit moment sporenonderzoek naar de oorzaak.

 

Collega’s zijn volop aan het werk om te kijken hoe zo veel mogelijk activiteiten de komende weken door kunnen gaan. Belangrijk voor alle kinderen om in deze tijd in beweging te blijven. Het ziet er naar uit dat dit gaat lukken!

 

Hartverwarmende reacties
Via de sociale media krijgen we hartverwarmende berichten en denken veel Almeerders mee over oplossingen. Het is fijn om te merken dat De Droomspeelbus zo’n belangrijke rol speelt in de Almeerse samenleving!

Privacyverklaring
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere