Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Droomspeelbus hard geraakt door brand

Activiteiten gaan zoveel mogelijk door

 

De Droomspeelbus is afgelopen weekend hard geraakt: 2 van de 4 busjes zijn verwoest door brand. Ook het sport- en spelmateriaal in de busjes was niet meer te redden. De politie doet op dit moment sporenonderzoek naar de oorzaak.

 

Collega’s zijn volop aan het werk om te kijken hoe zo veel mogelijk activiteiten de komende weken door kunnen gaan. Belangrijk voor alle kinderen om in deze tijd in beweging te blijven. Het ziet er naar uit dat dit gaat lukken!

 

Hartverwarmende reacties
Via de sociale media krijgen we hartverwarmende berichten en denken veel Almeerders mee over oplossingen. Het is fijn om te merken dat De Droomspeelbus zo’n belangrijke rol speelt in de Almeerse samenleving!

Coronanieuws

Aankomende weken geen peuter- en kleutergym

 

Naar aanleiding van de persconferentie en de huidige ontwikkelen van het coronavirus heeft De Droomspeelbus besloten om de peuter- en kleutergym voor de aankomende drie weken te cancelen. Dit betekent dat er vanaf vandaag geen peuter- en kleuterlessen meer worden aangeboden. 

 

Let op: de peuter- en kleutergymlessen staan nog wel in ons programma. De lessen zijn rood gemarkeerd, dit betekent dat ze niet doorgaan

 

De Naschoolse Droomspeelbus activiteiten voor de leeftijdscategorie 6 t/m 12 jaar gaan wel doorBelangrijke maatregelen tijdens deze lessen: 

- Ouders mogen niet mee de gymzaal in 

- Bij binnenkomst worden de namen en de school van de deelnemers genoteerd 

- Bij elke les geldt er een maximaal aantal van 30 kinderen

 

Over twee weken volgt er een update. Wij hopen dat de peuter- en kleuterlessen snel weer kunnen worden hervat.

Privacyverklaring
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere