Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Erik en Emy

Aandacht voor de ontwikkeling van uw peuter of kleuter

 

Erik en Emy is een lesmethode waarbij de tien beweegvormen centraal staan. Tijdens de lessen besteden we aandacht  aan: 

 

1. Balanceren  6. Gooien en vangen 
2. Stoeispelen  7. Schoppen en mikken 
3. Gaan en lopen  8. Klimmen en klauteren 
4. Springen en landen  9. Zwaaien, schommelen en slingeren 
5. Rollen, duikelen en draaien  10. Bewegen op muziek


Tijdens de lessen van Erik en Emy werken met diploma’s die de kinderen kunnen verdienen. Deze diploma’s horen bij de tien beweegvormen. Denk bijvoorbeeld aan een balanceerdiploma of een springdiploma. Neem een kijkje onderaan de pagina om te kijken hoe deze diploma’s eruit zien. 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich ontwikkelt in zijn of haar eigen tempo. Daarom is er genoeg tijd en ruimte voor de kinderen om hun diploma’s te behalen wanneer zij er klaar voor zijn. 

In een ongedwongen sfeer dagen we samen met uw hulp de peuters en kleuter uit om te ontdekken waar hun lichaam toe in staat is. Dit is niet alleen goed voor hun lichamelijk ontwikkeling, maar ook voor hun sociale ontwikkeling. Samenwerken, ontdekken waar je goed in bent, omgaan met winst of verlies zijn voorbeelden van onderwerpen waar we aandacht aan besteden. 
Wilt u samen met uw peuter of kleuter één van onze Erik en Emy lessen bezoeken? Kijk dan in het programma van De Droomspeelbus om te zien waar en wanneer de lessen plaatsvinden. 


De lessen van Erik en Emy zijn gratis en geheel vrijblijvend. Wij vragen u een eenmalige registratie via het registratieformulier. Let op: U hoeft zich dus niet iedere week opnieuw te registreren voor de les: eenmalig uw gegevens doorgeven is voldoende. 

 


Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere