Kom sporten en spelen bij De Droomspeelbus

Peuter- & kleutergym

Bewegen samen met uw kind

 

Dat is waar het tijdens de peuter- en kleutergym lessen van De Droomspeelbus om gaat. Op verschillende locaties in Almere biedt De Droomspeelbus van maandag tot en met vrijdag peuter- en kleutergym aan. De peuter- en kleutergym is een ontzettend leuke manier om uw kind op jonge leeftijd al kennis te laten maken met sport en bewegen. Op jonge leeftijd beginnen met sporten, spelen en ontdekken heeft ontzettend veel voordelen. Zo zorgt bewegen in een groep voor het aanleren van persoonlijke, sociale en emotionele vaardigheden. En is het goed voor de bot- en spierontwikkeling en motorische vaardigheden.

 

De leraren van De Droomspeelbus zorgen er iedere week voor dat de les uitdagend is voor iedereen. Zo staat er iedere week een heel stoer parcours klaar waar de klim- en klautervaardigheden getest kunnen worden. Ook is er altijd genoeg ruimte om lekker vrij te spelen met een bal, een balloon of een hoepel. Zo heeft uw peuter of kleuter altijd de ruimte om zelf te ontdekken en te spelen.

 

Samen spelen en ontdekken staat bij De Droomspeelbus vooraan. Daarom mogen ouders of opa’s en oma’s altijd gezellig meedoen. Want wat is er nou leuker dan de dag beginnen met bijvoorbeeld een dansje of een spelletje met de kleurrijke parachute? Vind uw peuter of kleuter het nog een beetje spannend? Dat is geen probleem, iedereen is van harte welkom om eerst een keertje te komen kijken. 

 

Bekijk snel het aanbod van peuter- en kleutergym in het programma
 

Privacyverklaring Ontmoet ons op:
De Droomspeelbus maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere